SUSȚINE

Print Friendly, PDF & Email

 

SUSȚINE-NE alegând produse și servicii creative românești din GALERIA ROSFERA

#activitatieditoriale

#designdeprodus

Programează-ți o oră creativă în ATELIERE  @ ROSFERA și astfel susții activitățile noastre

Luni-vineri, între orele 18-19 (detalii pentru programare în paginile atelierelor)

DĂRUIND VEI DOBÂNDI

MEMBRII REȚELEI CREATIVILOR sunt susținuți prin implicarea în proiectele derulate și promovarea lor sau a activităților lor.

Am primit și avem nevoie în continuare de susținere, soluții, implicare în activități sau contribuții financiare, într-un cuvânt: ÎNCREDERE.

2017

2020

  • DESCIFREAZĂ MARAMUREȘUL

2021

2022

2023

2024

  • DISTRIBUIREA POSTĂRILOR NOASTRE este cea mai simplă formă prin care puteți susține activitățile și proiectele de la RoSfera. 

VOLUNTARIAT și PARTENERIATE

VOLUNTARII (creativi și nu numai) sunt promovați pe căile noastre și pot beneficia de diverse oportunități din partea partenerilor sau care apar în proiectele derulate;

  • PARTENERII (companii, organizații, instituții) sunt piloni de bază ai activității noastre și dorim să le susținem activitatea, la rândul nostru, prin metode și căi agreate reciproc.

SUSȚINERE FINANCIARĂ

  • SPONSORIZĂRI/ DONAȚII: Sponsorii și cei care ne susțin cu donații vor avea accesul la informații și activitățile pe care le derulăm, precum și beneficii anunțate în cadrul proiectelor noastre (donații putem primi și în contul ASOCIAȚIEI ROSFERA, înregistrată la Registrul Comerțului/ Asociațiilor și Fundațiilor nr. 341/  25.05.2021,   C.I.F. 44439483,  RO53 RNCB 0182 1701 7408 0001, deschis la BCR, iar pentru sponsorizări vă rugăm să ne contactați). Asociația Rosfera este înscrisă în Registrul Entităților și Unităților de Cult, informație care se poate verifica pe site-ul https://www.anaf.ro/RegistrulEntitatilorUnitatilorCult/, folosind codul fiscal 44439483.

  • REDIRECȚIONAREA A 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENITUL PERSONAL: pe site-ul www.redirectioneaza.ro/rosfera se pot depune, în fiecare an până la 25 mai, formulare de către persoanele fizice care vor să susțină activitatea Asociației RoSfera sau pe creativii implicați prin cedarea a 3,5% din impozitul pe venit, contribuție care astfel își va găsi o destinație clară (vă rugăm să ne trimiteți formularele completate pe E-mail/ Facebook/ Whatsapp, altfel nu se vor înregistra formularele la ANAF!). Redirecționarea se poate face și direct, din cont personal pe Spațiul Virtual de pe site-ul ANAF, depunând formularul la ghișeu ANAF sau trimițându-l prin Poșta Română la ANAF.  

Completați online pe www.redirectioneaza.ro/rosfera 

În demersul nostru de a susține creativi, am obținut chiar noi susținere din partea multor persoane, companii, instituții sau organizații, care activează în domenii ale industriilor creative și nu numai... Astfel se împlinește scopul principal - de a uni idei, proiecte... -, iar activitățile celor interconectați în REȚEAUA CREATIVILOR se desfășoară în cadrul juridic al Asociației Rosfera. Prin prisma proiectelor dezvoltate în diferite contexte creative, avem intenția să conturăm și să difuzăm în întreaga lume imagini ale unor regiuni românești și ale valorilor de aici, dar mai ales să contribuim la bunăstarea locuitorilor prin implicarea creativilor în activități cu caracter social, educativ, ecologic etc.

PROIECTE PENTRU CARE AVEM NEVOIE DE SUSȚINERE

REZIDENȚA PENTRU CREATIVI (IV)

2023 (a treia ediție - tema: ÎN RITMUL UNIVERSULUI)

NECESAR: susținere financiară pentru desfășurarea rezidenței/ găzduire în ateliere/ servicii, materiale, produse

LAVIȚA

(proiect continuu)

NECESAR: susținere financiară pentru realizarea ideilor de design de produs pe tema Lavița/ găzduire în ateliere/ servicii, materiale, produse

GIRUETA

ARTIZANI ȘI CLĂDIRI CU VALOARE

(tema ediției a doua a Rezidentei pentru creativi, 2021 - proiect deschis continuu)

NECESAR: susținere financiară pentru realizarea ideilor de design de produs pe tema Girueta (materiale, produse)

nomaDA 

 (tema ediției a treia a Rezidentei pentru creativi, 2022 - proiect deschis continuu)

NECESAR: susținere financiară pentru realizarea ideilor de design de produs pe tema NOMADA/ găzduire în ateliere/ servicii, materiale, produse

Atelie.RE

- Atelie.RE velo-moto-auto

- Atelie.RE cu lemn

- Atelie.RE cu textile

NECESAR: susținere financiară pentru dotarea spațiului asociației/ găzduire în ateliere/ servicii, materiale, produse (chiar și folosite, care pot fi utile în proiecte RE)

PUNCTE DE CULTURĂ

Galeria RoSfera/ Biblioteca RoSfera

NECESAR: susținere financiară și produse de expunere pentru dotarea spațiului asociației/ materiale, produse culturale

ATELIERE DE MEȘTERIT BUCURII

- Ateliere de meșterit bucurii pentru copii

- Ateliere de meșterit bucurii în spectrul autismului

- Atelier de scriere

- Ateliere de identitate

NECESAR: susținere financiară pentru desfășurarea activităților și dotare cu materiale specifice/ găzduire în spații în care putem desfășura activități

PARTENERI

care ni s-au alăturat

 

Apreciem și pe această cale implicarea celor care ni s-au alăturat în proiecte de-a lungul timpului:

Consiliul Judetean Maramures_sigla
CONSILIUL JUDEȚEAN MARAMUREȘ

ASOCIAȚIA CULORI UNITEASOCIAȚIA VALEA VERDE.


ASOCIAȚIA City makersEDITURA SAGA
Negru pe ALb