SUSȚINE

DĂRUIND VEI DOBÂNDI

Să susținem împreună idei care impresionează, iar răsplata se va regăsi în rezultatele obținute.

Am primit și avem nevoie în continuare de susținere, soluții, implicare prin activități voluntare sau contribuții financiare, într-un cuvânt: ÎNCREDERE. 

SUSȚINERE FINANCIARĂ
  • SPONSORII ȘI CEI CARE NE SUSȚIN CU DONAȚII vor avea accesul la informații și activitățile pe care le derulăm, precum și beneficii anunțate în cadrul proiectelor noastre (donații putem primi și în contul ASOCIAȚIEI ROSFERA, înregistrată la Registrul Comerțului/ Asociațiilor și Fundațiilor nr. 341/  25.05.2021,   C.I.F. 44439483,  RO53 RNCB 0182 1701 7408 0001, deschis la BCR, iar pentru sponsorizări vă rugăm să ne contactați). Asociația Rosfera este înscrisă în Registrul Entităților și Unităților de Cult, informație care se poate verifica pe site-ul https://www.anaf.ro/RegistrulEntitatilorUnitatilorCult/, folosind codul fiscal 44439483.
  • Pe REDIRECTIONEAZA.RO/ROSFERA se pot depune, în fiecare an până la 25 mai, formulare de către persoanele fizice care vor să susțină activitatea Asociației RoSfera sau pe creativii implicați prin cedarea a 3,5% din impozitul pe venit, contribuție care astfel își va găsi o destinație clară. Redirecționarea se poate face și direct, din cont personal pe Spațiul Virtual de pe site-ul ANAF, depunând formularul la ghișeu ANAF sau trimițându-l prin Poșta Română la ANAF.  

 

VOLUNTARIAT și PARTENERIATE

În demersul nostru de a susține creativi, am obținut chiar noi susținere din partea multor persoane, companii, instituții sau organizații, care activează în domenii ale industriilor creative și nu numai... Astfel se împlinește scopul principal - de a uni idei, proiecte... -, iar activitățile celor interconectați în REȚEAUA CREATIVILOR se desfășoară în cadrul juridic al Asociației Rosfera. Prin prisma proiectelor dezvoltate în diferite contexte creative, avem intenția să conturăm și să difuzăm în întreaga lume imagini ale unor regiuni românești și ale valorilor de aici, dar mai ales să contribuim la bunăstarea locuitorilor prin implicarea creativilor în activități cu caracter social, educativ, ecologic etc.

 

  • VOLUNTARII (creativi și nu numai) sunt promovați pe căile noastre și pot beneficia de diverse oportunități din partea partenerilor sau care apar în proiectele derulate;
  • PARTENERII (companii, organizații, instituții) sunt piloni de bază ai activității noastre și dorim să le susținem activitatea, la rândul nostru, prin metode și căi agreate reciproc.
REȚEAUA CREATIVILOR

MEMBRI AI REȚELEI CREATIVILOR ne susțin și sunt susținuți prin implicarea în proiectele derulate și promovarea lor sau a activităților lor.

REALIZĂRI

REZIDENȚA PENTRU CREATIVI (I)

REZIDENȚA PENTRU CREATIVI, Baia Mare, prima ediție în 2020 (tema: LAVIȚA - banca-ambasadoare a Maramureșului)

LAVIȚA

(proiect continuu)

#ATMOSFERAINROSFERA

Filmări, fotografii, reportaje

(proiect continuu)

POVEȘTI DE MESERIAȘI

Adunate în colaborare cu Editura Saga

(proiect continuu)

SCOPURI

REZIDENȚA PENTRU CREATIVI (II)

Baia Mare, 2021 (a doua ediție - tema: GIRUETA)

PUNCTE DE CULTURĂ

Biblioteca de la bloc/ 

Puncte de cultură cu Laviță

ATELIERE DE MEȘTERIT BUCURII

Stare de bine prin creație/

#recreatinmaramures

DESCIFREAZĂ MARAMUREȘUL

Simboluri și tradiții

1
ani de activități internaționale
1
produse/ servicii creative
1
REPREZENTANȚI AI INDUSTRIILOR CREATIVE
1
PARTENERI